متخصص دندانپزشک ترمیمی و زیبایی، ایمپلنت

مرکز تخصصی دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی دکتر عاطفت، ارائه کلیه خدمات تخصصی در زمینه دندانپزشکی استفاده از پیشرفته ترین تکنیک ها، تجهیزات و مواد دندانپزشکی

متخصص دندانپزشک ترمیمی و زیبایی، ایمپلنت

مرکز تخصصی دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی دکتر عاطفت، ارائه کلیه خدمات تخصصی در زمینه دندانپزشکی استفاده از پیشرفته ترین تکنیک ها، تجهیزات و مواد دندانپزشکی

دکتر محمد عاطفت دوره دندانپزشکی عمومی را در سال ۱۳۸۸ به پایان رساند و در همان سال وارد دوره تخصصی دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی دانشگاه علوم پزشکی همدان شد. در سال ۱۳۹۱ دوره تخصصی دندانپزشکی را به اتمام رسانده و موفق به اخذ بورد تخصصی در رشته دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی گردیده است.
همچنین ایشان از سال ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۵ عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بودند و از سال ۱۳۹۶ تا هم اکنون هم عضو هئیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان هستند. ایشان بهترین متخصص ایمپلنت در اصفهان می باشند و انواع روش های کاشت ایمپلنت دندان از جمله : ایمپلنت فوری ، ایمپلنت پانچ ، ایمپلنت زیرکونیا ، ایمپلنت لیزری ، ایمپلنت کره ای ، ایمپلنت دندان بدون جراحی ، ایمپلنت دیجیتال ، پرداخت ایمپلنت دندان قسطی و ایمپلنت دندان سوئیسی را می توانید در کلینیک این دکتر تجربه کنید .

همچنین ایشان در زمینه اصلاح طراحی لبخند، ونیر کامپوزیت در اصفهان، روکش لومینیرز ، لمینت دندان تخصص دارند. شما عزیزان می توانید بدون نگرانی کلیه خدمات اصلاح طراحی لبخند خود را به دکتر محمد عاطفت بسپارید.

۴ مطلب در آبان ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

ایمپلنت لیزری

ایمپلنت لیزری گزینه ای بهتر برای وارد شدن آسیبی کمتر به بافت نرم می باشد. استفاده از لیزر در ایمپلنت موجب می شود که محل جراحی دندان با کمترین آسیب به بافت نرم و سخت آماده شود. در واقع در ایمپلنت لیزری جراحی آتروماتیک و بدون آسیبی را خواهیم داشت.

در جراحی ایمپلنت با لیزر، ما قادر  هستیم که فقط بافت‌هایی را که نیاز داریم، برداریم و به بافت‌های سالم اطراف، آسیبی وارد نمی‌ شود. برداشت بافت نرم و سخت با حداقل آسیب خواهد بود. دقت انجام جراحی در این روش بسیار افزایش دارد و خونریزی مانند روش جراحی با تیغ، نخواهیم داشت.

یکی دیگر از مزیت های ایمپلنت لیزری این است که زخم ها به سرعت بهبود پیدا می کنند.  در این روش  فقط بافت هدف را از بقیه‌ی بافت‌ها جدا  و به بافت‌های مجاور، آسیب وارد نمی شود. این مزیت، فرایند بهبود زخم را سرعت می بخشد. جراحی لیزر به‌طور بسیار موثری، واکنش التهابی بافت را کاهش می‌دهد یا از آن جلوگیری می‌کند.

همچنین ترشح آنزیم‌های بازدارنده، فرایند التهابی را تقویت می‌کند . لیزر خواص ضدمیکروبی هم دارد که مشکلات عفونت را برطرف می‌نماید. در آخر، لیزر سبب تحریک التیام بافت سخت و نرم می‌گردد. نتیجه نهایی این نوع جراحی، بهبود و التیام  بهتر زخم نسبت به روش‌های قدیمی جراحی است. روش‌های قدیمی جراحی ایمپلنت این مزیت‌ها را ندارند.

ایمپلنت لیزری

سالیان پیش هنگامی که بشر در فکر پیدا کردن جایگزینی برای دندان های از دست رفته خود بودند روش های متفاوت با مواد متفاوتی را امتحان کردند تا اینکه نهایتا  (implant) از جنس تیتانیوم به عنوان یک پایه جایگزین ریشه دندان عرضه شد. پس از تمامی پیشرفت های علم تحت تاثیر ایمپلنت و سطح ایمپلنت شد تا بیشترین موفقیت در دراز مدت را داشته باشد و از نظر عمر، عمری طولانی داشته باشد.

در سال های قبل عمل کاشت دندان یک عمل لوکس برای افرادی خاص محسوب می شد و تنها تعداد کمی از دندان پزشکان این عمل را انجام می دادند  ولی امروزه با گسترش علم و ساده تر شدن روند کاشت دندان و برگزاری گسترده تر کلاسهای آموزش ایمپلنت، این عمل اعجاب امگیز در دسترس عموم مردم قرار گرفت. امروزه دندان پزشکی دنیا در حال تحولی جدید تر می باشد و دندانپزشکی به سوی درمان های موثر تر و مداوم تر می باشد. استفاده از ایمپلنت لیزری همانند سایر رشته  ها تغییری شگرف را در عرصه دندانپزشکی رقم زده است.

ایمپلنت لیزری راحتی و اطمینان خاطر فوق العاده ای را برای بیماران فراهم می سازد. نقش و کاربردی که لیزر در دندانپزشکی دارد غیر قابل انکار می باشد. دندانپزشکی زیبایی، ، جراحی لثه ، سفید کردن دندانها و … از جمله کاربرد های لیزر در دندانپزشکی محسوب می شود. امروزه دندانپزشک خوب بودن به تنهایی کافی نیست بلکه همگام با تکنولوژی روز دنیا بودن در کنار داشتن مهارت از شما یک دندانپزشک خوب می سازد که لیزر این منظور را میسر ساخته است.

کاربرد لیزر در ایمپلنت

لیزر در تمام زمینه ها کاربرد دارد و یکی از مهم ترین کاربرد ها و روش های کاشت دندان استفاده از لیزر می باشد. امروزه در دندان پزشکی ایمپلنت، اندیکاسیون‌های کلینیکی متعددی برای جراحی با لیزر وجود دارد. سیستم های لیزری متعدد موجود طیف وسیعی از کاربرد در بافت نرم و سخت دارند. سیستم های لیزری متفاوت دارای تاثیر زیادی در ایمپلنتولوژی مدرن جهت درمان ضایعات پری ایمپلنت و ضد عفونی سطوح ایمپلنت دارا می باشد.

استفاده از ایمپلنت لیزری به منظور جایگذاری ایمپلنت و recovery در مرحله دوم ایمپلنت دندان به همراه فرم دهی بافت نرم توصیه می شود. علاوه بر این استفاده از لیزر در دندانپزشکی به ضد عفونی کردن سطح های ایمپلنت در  موارد پری ایمپلنتیس پیشنهاد می‌شود.

لیزر از جمله جدید ترین روش ها و تکنیک های دندانپزشکی محسوب می شود که موجب کم شدن زمان ، درد و میزان خونریزی می شود. ایمپلنت دندان دارای دنیای بسیار گسترده ای می باشد اما از آن جایی که همراه با جراحی بود و در صورت ایجاد هرگونه عفونت امکان ناموفق شدن عمل و نپذیرفتن پایه تیتانیومی ایمپلنت وجود دارد، نیاز به روش های کاشت دندان جدید تر، کامل تر و کم خطر تر در کنار روش کاشت ایمپلنت احساس می شد.

لیزر تراپی موجب کاهش درد و تورم بعد از عمل و همچنین کم کردن دوره ترمیم زخم جراحی می باشد.  علاوه بر این، اثر لیزر در افزایش سرعت Integration  و از آنجا “Early Loading”، Modification  سطح ایمپلنت برای  اتصال بهتر فیبروبلاستها و استئوبلاستها و همچنین جلوگیری از اتصال باکتریها و بالاخره اثر لیزر در درمان جراحی و غیرجراحی پری ایمپلنت نیز در حال پژوهش و بررسیهای دقیق تر می باشند.

کاربرد ایمپلنت لیزری

چرا ایمپلنت لیزری؟

نتایجی که در ایمپلنت حاصل می شود با استفاده از لیزر بهتر می شود و از جمله کاربرد های دیگری که می توان برای لیزر در ایمپلنت بیان کرد تراشیدن بافت نرم ، برداشتن بافت بسیار متورم و ملتهب، بافت هایی که در جای نا مناسب رشد کرده اند و …

با استفاده از لیزر کارایی درمان بالا می رود و هزینه ای که در بلند مدت خواهد شد، کاهش پیدا می کند. با استفاده از لیزر امکان بسیاری از عمل ها فراهم می شود. درخواست استفاده از لیزر برای درمان ایمپلنتو اوردنچر روزبه روز افزایش پیدا می کند.
بنابر این با استفاده از روشهای جدید وتکنولوژی روز دنیا دانش ایمپلنت آنچنان گسترش پیدا می کندکه بیماران نگرانی های قبلی خود را نسبت به نتیجه درمان ، موفقیت درمان ویا درد و تورم های ناشی از کاشت دندان را برای همیشه فراموش خواهند کرد .

عوارض ایمپلنت لیزری

در صورتی که در انجام ایمپلنت لیزری دقت کافی را نداشته باشیم باعث ایجاد آسیبی جدی به چشم می شود. این آسیب ممکن است ناشی از جذب انرژی لیزر توسط قرنیه یا شبکیه باشد. به همین علت حتما می بایست چشمان بیمار با عینک پوشانده شود. هر دندانپزشکی که از لیزر برای ایمپلنت استفاده می کند می بایست از ریسک های احتمالی کاملا آگاه باشد و برای استفاده از دستگاه آموزش های کامل را دیده باشد و دوره های مخصوص به آن را گذرانده باشد.

عوارض ایمپلنت لیزری

هزینه درمان ایمپلنت لیزری

هزینه ایمپلنت دندان با توجه به نوع ایمپلنت متفاوت می باشد اما تا جای ممکن بهتر است از سیستم های شناخته شده ای که مورد تایید سازمان معتبر دندانپزشکی می باشد استفاده کنید. استفاده از سیستم های ارزان قیمت و غیر استاندارد می تواند صدمات غیر قابل جبرانی را به شما وارد کند ولی ایمپلنت های استاندارد طول عمر نامحدودی دارند . قابل ذکر است قیمت کاشت دندان با توجه به تجهیزات و مواد بهره گیری از تکنیک های جدید نسبت به انواع دیگر پروتز بالا تر نمی باشد به گونه ای که هزینه یک واحد ایمپلنت تقریبا برابر یک بریچ سه واحدی ایده آل است .

هزینه ایمپلنت لیزری

دکتر محمد عاطفت متخصص ایمپلنت در اصفهان است که سالیان زیاد در این زمینه تجربه دارد و هم اکنون در زمینه انواع روش های ایمپلنت از جمله ایمپلنت لیزری  فعالیت دارد . بنابراین اگر دندان از دست رفته دارید و هنگام خندیدن اعتماد به نفس کافی ندارید می توانید ایمپلنت دندان های خود را به این دکتر بسپارید .

 
  • محمد عاطفت
  • ۰
  • ۰

در ایمپلنت زیر کونیا هیچ گونه فلزی استفاده نشده و ساختار بلورین الماس شکل دارد .  ایمپلنت سرامیکی دندان زیرکونیا از عنصر زیرکونیوم ساخته شده‌، یک ماده سرامیکی ساخته شده بر پایه عنصر است و به راحتی با استخوان پیوستگی پیدا می‌کند.

طی تحقیقاتی که انجام شده است، ایمپلنت دندان سرامیکی زیرکونیوم به راحتی با استخوان اتصال پیدا کرده‌ و هیچ‌گونه علائم التهاب دیده نشده است. سایر دانشمندان نیز گزارش داده‌اند که زیرکونیوم یک عنصر بسیار ایده‌آل برای استفاده در ایمپلنت‌های دندانی است.

قبل از ایمپلنت زیرکونیا ،  ایمپلنت های مورد استفاده از تیتانیوم ساخته می شدند اما با وارد شدن ایمپلنت زیرکونیا توجه ها به سمت آن جلب شد.

ایمپلنت زیرکونیا دارای مواد زیستی سازگاری هست و دارای نرخ موفقیت بسیار بالایی می باشد. یکپارچگی استخوان ها در این نوع ایمپلنت به خوبی انجام می شود. به فرآیند رشد استخوان های پیرامون ایمپلنت یکپارچگی استخوان گفته می شود. به همین دلیل ایمپلنت دارای استحکامی مشابه به دندان های واقعی می باشد.

اکثرا ایمپلنت زیرکونیا بصورت یک تکه ساخته می شوند یعنی اباتمنت و پایه ایمپلنت یک تکه هستند. و لازم نیست که اباتمنت را در مرحله ای جداگانه روی ایمپلنت پیچ کنند. بدین ترتیب عناصر تحت کنترل کمتر می شود. علت اصلی محبوبیت زیرکونیا ساختار بلوری شکل آن می باشد. در هنگام استفاده از آن ایمپلنت کمی تغییر می کند تا همرنگ دندان شود.

زیرکونیا فرم بلورین (کریستالی) فلز واسطه زیرکونیوم است و  همان طور که در ابتدا گفته شد ایمپلنت های زیرکونیا اغلب به عنوان ایمپلنت های بدون فلز تبلیغ میشوند. به علت افزایش نگرانیها راجع به جیوه موجود در برخی مواد پر کننده دندان (آمالگام)، برخی بیماران ترجیح میدهند کلا دهانشان هیچ ترمیم فلزی یا حاوی فلز نداشته باشد .

ایمپلنت زیرکونیا

کاشت ایمپلنت زیر کونیا

زیر کونیا همانند ایمپلنت با محیط سازگار است و خطری برای بدن انسان ندارد .ایمپلنت زیر کونیا همانند ایمپلنت معمولی در داخل استخوان فک جایگذاری می شود و پس از مدتی با استخوان آمیخته می شود .

اگر می خواهید تمامی دندان های یک قوس دندانی را جایگزین کنید ایمپلنت تیتانیومی انتخاب مناسب تری است زیرا دندانپزشک برای تغییرات جرئی در زاویه اباتمنت آزادی بیشتری دارد . اباتمنت در ایمپلنت زیرکونیا ثابت است و دندانپزشک نمی تواند آن را در موقعیت دلخواه تنظیم کند .  البته ایمپلنت زیرکونیا با اباتمنت زاویه دار نیز وجود دارد که می توان از آن در شرایط خاص استفاده کرد .

همان طور که گفته شد اگر یکی از فک‌ها یا هردو فک کامل نیاز به جایگزینی با ایمپلنت داشته باشد، ایمپلنت‌های تیتانیوم انتخاب‌های مناسب تری برای این موضوع هستند زیرا ایمپلنت‌های تیتانیوم دو قسمت هستند، جراح می‌تواند تغییرات کافی را در زاویه ایمپلنت ایجاد کند.

مزایا ایمپلنت زیر کونیا

ایمپلنت زیر کونیا نسبت به سایر ایمپلنت ها مزایایی دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم .

زیبایی

اگر لثه بیمار نازک باشد یا استخوان فک او باریک باشد ممکن است قسمت فلزی ایمپلنت نمایان شود  . برای زیبایی بیشتر و حل این مشکل می توان از اباتمنت سرامیکی سفیدرنگ یا ایمپلنت زیرکونیا استفاده کرد .

استحکام و مقاومت

ایمپلنت زیرکونیا دارای مقاومت بالایی است به گونه ای که قادر است  فشار های بسیار قوی را نیز تحمل کند . یکی از دلایل معروف بودن و شناخته شدن ایمپلنت زیرکونیا همین دوام و استحکام بالا است . به دلیل انعطاف پذیر بودن ایمپلنت زیرکونیا ممکن است شکستگی های میکروسکوپی در آن ایجاد شود اما در حالت کلی ایمپلنت زیرکونیا بسیار محکم و مقاوم است .

طراحی یک تکه

از دیگر مزایای ایمپلنت زیرکونیا این است که می توان آن را به صورت یک تکه طراحی کرد . در این طراحی اباتمنت و پایه ایمپلنت به یکدیگر وصل بوده و یک تکه هستند . از معایب دو تکه بودن ایمپلنت می توان به ایجاد اصطحکاک و گرما ، فعالیت باکتری های غیر هوازی برای کلونی سازی اشاره کرد . باکتری ها منجر به التهاب بافت پیرامون ایمپلنت و شکست درمان می شوند .

نارسا بودن ایمپلنت زیرکونیا

در ایمپلنت زیرکونیا بیشتر می توان از سلامت لثه و دهان مطمئن بود زیرا به دلیل نارسا بودن ایمپلنت زیرکونیا احتمال چسبیدن باکتری ها به سطح ایمپلنت کمتر است .

عدم ایجاد آلرژی و حسایت در بدن

از آن جایی که ایمپلنت زیرکونیا هیچ ترکیب فلزی ندارد مشکلی از بابت آلرژی نیز ایجاد نمی کند . یکی ازدلایل محبوبیت ایمپلنت زیرکونیا نسبت به ایمپلنت تیتانیم نیز همین مسأله است . امروزه افراد زیادی با مشکلات پوستی و آلرژی دست و پنجه نرم می کنند که در این صورت استفاده از ایمپلنت های فلزی اکیدا به آن ها توصیه نمی شود . هنگام درآوردن ایمپلنت تیتانیم از فک ، فرد ممکن است دچار مشکل شود .

اگر بیماری متوجه شد که نسبت به تیتانیوم آلرژی دارد ایمپلنت زیر کونیا می توانبد روش درمانی مناسبی باشد . در زیر کونیا دیگر نیاز نیست نگران واکنش های آلرژیک باشید زیرا زیرکونیا در اصل از سرامیک ساخته شده است . بسیاری از دندانپزشکان استفاده از روکش زیرکونیا را به روکش‌های فلزی یا سرامیکی ترجیح می‌دهند.

مقاومت در برابر فرسایش

فرسایش ایمپلنت های فلزی بیشتر است . هنگامی که جسم فلزی در تقابل با محیط شیمیایی اطرافش  قرار می گیرد بخشی از قسمت های قطعه و یک پارچگی ساختار  از دست می رود که در این هنگام می گویندفرسایش رخ داده است . فرسایش قطعات نصب شده در دهان بیمار منجر به ظهور ترکیبات حاصل از این فرسایش و آسیب دیدن بافت استخوانی بیمار می شود .

مقاومت خمشی

مقاومت خمشی در زیرکونیا بسته به خلوص ماده بین ۸۵۰ تا ۱۴۶۵ مگاپاسکال بوده، در صورتی که این مقاوت در روکش های PFM بین ۷۱ تا ۴۱۹ مگاپاسکال می باشد که بیانگر تفاوت معناداری در بیشتر بودن میزان مقاومت کششی روکش های زیرکونیا است.

هزینه ایمپلنت زیرکونیا

ایمپلنت زیرکونیا نسبت به ایمپلنت تیتانیوم گران تر است زیرا قیمت مواد  به کار رفته در آن بیشتر است اما نمی توان مقدار ثابتی برای آن تعیین کرد . هزینه دقیق ایمپلنت زیرکونیا به عوامل گوناگونی نظیر تجربه ، مهارت ، موقعیت کلینیک و … بستگی دارد .

اگر به دنبال متخصصی با تجربه در زمینه ایمپلنت اصفهان هستید دکتر محمد عاطفت متخخص ایمپلنت در اصفهان است که در زمینه انواع روش های ایمپلنت سرامیکی و فلزی از جمله ایمپلنت لیزری ، ایمپلنت دیجیتال فعالیت دارد .

  • محمد عاطفت
  • ۰
  • ۰

ایمپلنت پانچ

ایمپلنت پانچ  ایمپلنت بدون جراحی است و بیشتر برای افرادی که دارای بافت نرم در لثه و بافت محکم در استخوان هستند کاربرد دارد . اگر مایلید با استفاده از ایمپلنت پانچ دندان از دست رفته خود را جایگزین کنید نیاز به یک پزشک متخصص و با تجربه دارید تا بتواند ابعاد استخوان فک را تشخیص دهد .پانچ کردن بافت، یک روش ساده و آسان برای دستیابی به استخوان و جایگذاری ایمپلنت است که امروزه افراد زیادی از آن استفاده می کنند .

مراحل انجام ایمپلنت پانچ

در اولین مرحله بعد از اینکه فرایند درمان برای بیمار تشریح داده شد و ترمیم دندان ها انجام شد ، دندان های موقت در مکان خود قرار می گیرند. این دندان ها دارای عملکردی مانند دندان های طبیعی می باشند. در مرحله بعدی بعد از گذشت سه ماه و پس از جوش خوردن ایمپلنت ها به استخوان فک بیمار می بایست برای قالب گیری و ساخت ایمپلنت دندان دائمی به دندانپزشک متخصص مراجعه کند و قالب گیری را انجام دهد. در مرحله آخر پس از دو هفته قالب آماده می شود و سپس در لثه به اندازه ایمپلنت برش زده می شود و ایمپلنت درون آن قرار داده می شود.

برای محافظت بیشتر از لب در هنگام ایمپلنت از یک گیره پلاستیکی مخصوص استفاده می شود . برای پانچ ایمپلنت فقط سوراخ کوچکی به اندازه ایمپلنت ایجاد می شود و نیازی به ایجاد برش در غشای مخاطی نیست . پس از پانچ، سوراخی که برای نصب ایمپلنت ایجاد شده است توسط دستگاه‌های خاص ترمیم می‌شود.

علی رغم ساده به نظر رسیدن این مرحله  دندانپزشک باید تجربه کافی برای انجام صحیح آن داشته باشد.پزشک متخصص باید پس از ارزیابی کیفیت استخوان ، ایمپلنت را درون استخوان ایجاد شده قرار دهد . ابزاری که برای نصب ایمپلنت وارد دهان شده است پس از نصب ایمپلنت باید از دهان خارج شود و تنها ایمپلنت در دهان باقی می ماند .سپس دندانپزشک می تواند قالب لثه را در جای خود قرار دهد .

در ایمپلنت پانچ، نوع ایمپلنت مهم نیست. آنچه حائز اهمیت است عرض استخوان است. اگر عرض استخوان بسیار زیاد باشد می‌توان به راحتی لثه را پانچ کرد و ایمپلنت را جایگذاری کرداما اگر عرض استخوان بسیار کم باشد دندانپزشک ترجیح می‌دهد به بررسی استخوان و تحلیل رفتن و نازک شدن آن پس از سوراخ کردن بپردازد و مناسب بودن ارتفاع استخوان را تائید کند.

ایمپلنت پانچ

در ایمپلنت بدون جراحی ابتدا با استفاده از تصاویر اسکن دهان و  CBCT ، فک بیمار شبیه سازی می شود تا موقعیت مناسب برای کاشت ایمپلنت با در نظر گرفتن نوع فک بیمار و محل سینوس و عصب مشخص شود . پس از تأیید به وسیله جراح لثه قطعه ای طراحی می شود که به عنوان راهنما یا نویگیشن جراحی از آن استفاده می شود . در این قطعه می توان مکان هایی که نیاز به کاشت ایمپلنت و دریل کردن دارند را مشخص کرد . پس از فیکس شدن نویگیشن داخل دهان بیمار جراحی شروع می شود .

در مرحله بعد باید محل قرارگیری ایمپلنت را با دقت بالا و به اندازه قطر ایمپلنت پانچ کرد . مهم ترین علت ضرورت CBCT  در این روش این است که پزشک باید از وضعیت آناتومیک استخوان زیر اطلاع کافی داشته باشد .

ویژگی های این روش برای دندانپزشکان و بیماران راحت بودن قبل و بعد از جراحی بیمار و کم شدن صدای دستگاه ایمپلنت و کاهش مراقبت های پس از جراحی است، چرا که لثه برش داده نمیشود و بخیه ای زده نمیشود.

مزایای ایمپلنت پانچ

  • در ایمپلنت پانچ عوارض حین جراحی و پس از جراحی کاهش می یابد
  • در این روش نیاز به بخیه دندان نمی باشد
  • به لثه و استخوان آسیب وارد نمی شود
  • مدت زمان قرار دادن ایمپلنت کوتاه تر است( کاشت ایمپلنت و نصب روکش در یک جلسه انجام میشود پس تعداد جلسات مراجعه کمتر میشود. )
  • در این روش به دلیل اینکه آسیب کمتری به اطراف دهان وارد می شود مدت زمان بهبودی بسیار  کمتر است و استخوان ها زودتر جوش می خورند.
  • در این روش  ایمپلنت هیچ گونه حرکتی ندارد  و دچار پوسیدگی نمی شود
  •   ایمپلنت پانچ مانند ریشه دندان طبیعی عمل می کند و از تحلیل استخوان فک جلوگیری می کند
  • ایمپلنت پانچ فرم صورت را حفظ می کند و با رعایت بهداشت دهان و دندان این دندان ها دائمی  خواهد بود
  • در این روش کبودی پس از عمل رخ نمی دهد
  • جلوگیری از تحلیل استخوان بعد از کاشت دندان
  • حفظ لثه بین‌دندانی و درنتیجه ایجاد زیبایی در دندان‌های جلو و جلوگیری از گیر غذایی در دندان‌های عقب
  • عوارض بعد از جراحی شامل کبودی، ورم ، اکیموز در روش بدون FLAPL یا PUNCH وجود ندارد
  • کاهش تحلیل استخوان زیرا که هر بار کنار زدن لثه و برگرداندن آن 0.5 میلیمتر تحلیل استخوان ایجاد می کند که در روش تحلیل استخوان به صفر می رسد

ایمپلنت پانچ

کاربرد ایمپلنت پانچ

ایمپلنت پانچ بیشتربرای افراد زیر کاربرد دارد :

  • بیماران دیابتی
  • بیماران سیگاری
  • بیمارانی که عرض استخوان بسیار کمی دارند و به آن‌ها جراحی‌های وسیع پیوند استخوان پیشنهاد شده است
  • بیمارانی که ارتفاع استخوان کمی دارند و به آن‌ها جراحی‌های پیشرفته جابجایی عصب پیشنهاد شده است
  • افرادی که نیاز به روکش فوری دارند
  • افرادی که از جراحی کاشت دندان می ترسند

در حالت کلی در شرایط زیر می توان ایمپلنت پانچ را به خوبی انجام داد :

  • هنگامی که دسترسی مناسب به استخوان وجود دارد
  • هنگامی که لثه به خوبی کراتینه شده باشد
  • هنگامی که دسترسی خوبی به محل پانچ وجود دارد

بنابراین با توجه به نکات گفته شده دقت داشته باشید که انجام ایمپلنت پانچ در همه موارد توصیه نمی شود و در صورت استفاده نا به جا می تواند عوارضی مانند سوراخ شدن و پر فوراسین استخون ایجاد کند . فرایند انجام ایمپلنت پانچ بسیار کوتاه است و قرار دادن هر ایمپلنت در هر لثه به طور معمول 15 دقیقه طول می کشد . این روش را  می توان حتی برای افرادی که دندان مصنوعی می گذارند یا بریج دندان معمولی انجام داده اند استفاده کرد .

ایمپلنت پانچ یکی از روش ها عالی و جدید برای کاشت دندان است  در نتیجه افرادی که از مزایای روش پانچ ایمپلنت دندان بهره برده اند دیگر حاضر به تجربه روش قدیمی و سنتی قراردادن ایمپلنت به طریقه جراحی نمی باشند .

  • محمد عاطفت
  • ۰
  • ۰

ایمپلنت فوری

تصمیم گیری درمورد کشیدن دندان و یا ایمپلنت فوری نیازمند دقت و توجه زیادی می باشد. ایمپلنت هایی که به صورت فوری انجام می شوند میزان موفقیت زیادی داشته اند. ایمپلنت دندان جایگزینی عالی برای دندان از دست رفته است که امروزه محبوبیت آن به شدت رو به افزایش است. ایمپلنت از یک پست(پایه)تیتانیومی تشکیل شده که در استخوان فک جایگذاری می‌شود.

مزیتهای ایمپلنت فوری

  1. کم شدن زمان درمان
  2. راحتی بیشتر بیمار و تقویت ساپورت بافت نرم(لثه)
  3. محافظت از استخوان ها و کاهش ریمودلینگ استخوان

ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری در چه مواردی انجام نمی شود؟

  • در صورتی که تراکم استخوانی اپیکالی ناچیز است
  • در صورتی که دهی سنس یا فنستریشن استخوانی وجود دارد
  • در صورتی که عفونت یا پاتولوژی پری اپیکال وجود دارد
  • در صورتی که بیوتایپ لثه نازک است
  • حداقل بافت کرانیتیزه وجود دارد
  • در صورتی که فرد دارای بیماریهای سیستمیک مثل دیابت باشد.
  • در صورتی که فرد سیگاری باشد.

امروزه درمان بصورت ایمپلنت فوری رو به افزایش می باشد. در این روش پس از ۴۸ ساعت بعد از جراحی ایمپلنت تاج موقتی روی دندان قرار داده می شود و فقط جوش خوردن دندان ها باقی می ماند. قبل از رسیدن دندان به مرحله کشیدن می توان با رسیدگی سریع و پرکردن دندان و نیز روکش دندان بلافاصله بعد از پر کردن و یا عصب کشی از خراب شدن دندان و از دست رفتن آن جلوگیری کرد.

ایمپلنت فوری نیازمند پیش زمینه های زیر است:

  • نداشتن تورم، عفونت، بیماری‌های لثه و التهاب در محل کاشت ایمپلنت. عفونت معمولا باعث پس زدن ایمپلنت می‌شود.
  • تراکم و کیفیت بافت استخوانی در محل کاشت ایمپلنت باید به اندازه‌ای باشد که امکان التیام زخم، پوشاندن حفره خالی دندان و احاطه کردن ایمپلنت را داشته باشد. از آنجا که ایمپلنت با استخوان فک جوش می‌خورد، لذا کودکان نمی‌توانند از این روش استفاده کنند چرا که هنوز استخوان‌های آن‌ها به طور کامل رشد نکرده‌اند. در بزرگسالانی که فک آن‌ها تراکم استخوانی کافی ندارد ممکن است از پیوند استخوان یا ایمپلنت‌های مینی استفاده شود.
  • داشتن سلامت عمومی. از آنجا که کاشت ایمپلنت نیاز به جراحی دارد، لذا داشتن سلامت عمومی لازم است. کشیدن سیگار، مصرف الکل یا ابتلا به دیابت شانس موفقیت کاشت ایمپلنت را کاهش می‌دهند. چرا که این شرایط، فرآیند ترمیم زخم و جایگیری ایمپلنت را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
  • تعهد در تمیز نگه داشتن دهان. کاشت ایمپلنت نیازمند دقت بالا در حفظ بهداشت دهان و دندان است. تعهد استفاده روزانه از مسواک و نخ دندان و انجام معاینات دوره‌ای ضروری است. رعایت این نکات، به حفظ بهداشت دهان و در نتیجه سلامت و استحکام سایر دندان‌ها نیز کمک می‌کند.
  • پرهیز از فشردن دندان‌ها بر روی هم. فشردن دندان‌ها بر روی هم یا دندان قروچه، شانس کاشت موفقیت آمیز ایمپلنت را کاهش می‌دهد.

ایمپلنت فوری

تفاوت ایمپلنت فوری با ایمپلنت عادی

به طور کامل ایمپلنت نوعی روشی است که با جایگذاری تمام ریشه و تاج دندان کارکرد هایی مانند دندان های طبیعی برای فرد داشت در این شیوه به طور معمول ۳ تا ۴ ماه زمان احتیاج  دارد که فرایند جوش خوردن کامل شود جای دندان تا پوشنده شدن روی لثه تا مدت زمان حاضر شدن تاج و روکش و قرار گرفتن تاج نهایی خالی می ماند اما در ایمپلنت فوری در همان لحظه جراحی پروتز به گونه ی کوتاه مدت نصب می گردد وپس ازگذشت  چند ماه با پروتز اصلی تعویض میگردد.

پروتزی که در ایمپلنت فوری مورد  استفاده قرار داده می شود  از نوعی پلاستیک سبکی هست که تا موقع فرایند جوش خوردن فشاربسیاری روی ریشه نمی اورد . سپس فردا در زمان درمان خود هم می نواند به اسانی حرف بزند،غذا بخورد و زیبایی دندان های خود را حفظ کند و همانا هزینه ی ایمپلنت تا حدودی مختلف است.

مراقبت های بعد از ایمپلنت فوری

پس از انجام ایمپلنت فوری عادت های اشتباه خود مانند دندان قروچه و سیگار کشیدن را کنار بگذارید زیرا برای ایمپلنت فوری ضرر دارد . سلامت دهان و دندان های خود را به خوبی رعایت کنید و زمانی را برای آن انتخاب کنید که دندان ها وضعیت خوبی داشته باشند . عفونت لثه و دهان خود را کنترل کنید .

پس از ایمپلنت فوری حتما از ورزش های سنگین و کار های سنگین خودداری کنید . به طور کلی افرادی که خواهان گذاشتن ایمپلنت فوری هستند باید اصلاعات و اگاهی کافی و لازم را قبل از شروع درمان داشته باشند.

ایمپلنت فوری

در این روش ایمپلنت بلافاصله پس از عمل جراحی خارج کردن دندان، داخل ساکت دندان جایگذاری می شود تا عمل جوش خوردن استخوان با ایمپلنت صورت بگیرد و در این روش  پس از جراحی ایمپلنت،در همان روز تاج موقتی روی ایمپلنت  قرار داده می شود و در مدت جوش خوردن استخوان باقی می ماند که زیبایی لبخند با این روکش موقت از روز اول جراحی تامین میشود. سپس در پایان دوره التیام یا جوش خوردن، دندان موقتی با تاج دائمی جایگزین می شود.در این روش ( ایمپلنت فوری) بیمار هیچ روزی بدون دندان نمی ماند.

در روش معمولی کاشت ایمپلنت دندان  پس از کشیدن دندان باید موقتاً از دندان مصنوعی یا بریج دندان استفاده کنید و یا حتی جای آن را خالی بگذارید تا زمانی که محل کشیدن دندان التیام پیدا کند. سپس پایه ایمپلنت در استخوان فک کاشته می‌شود و باز هم باید چند ماه منتظر بمانید تا زمانی که ایمپلنت دندان  آماده دریافت روکش شود. بنابراین ممکن است چهار تا شش ماه جای دندانتان خالی بماند و نتوانید از ایمپلنت خود استفاده کنید.

کاربرد های ایمپلنت فوری

چه جایگزینی فقط یک دندان غائب مد نظر باشد، چه لازم باشد چندین کاشت دندان برای ترمیم کل دهان انجام شود، ایمپلنت فوری روشی سریع، بادوام و مطمئن برای جایگزینی دندان‌ها به شمار می‌رود.

جایگزنی یک دندان غائب: دندانپزشک کاشت دندان مورد نظر را در یک روز انجام می‌دهد.

جایگزینی چند دندان غائب: چند دندان غائب را نیز می‌توان با ایمپلنت فوری و دندان‌های مصنوعی ثابت یا متحرک با پایه ایمپلنت در یک روز جایگزین کرد.

ترمیم کل دهان: جایگزینی تمام دندان‌ها با ایمپلنت و دندان مصنوعی یکی دیگر از کاربردهای فوق العاده کاشت فوری دندان است.

دندان مصنوعی ترکیبی All on Four : چهار ایمپلنت در هر فک قرار داده می‌شود. این ایمپلنت‌ها دندان‌های مصنوعی را که روی آن‌ها قرار می‌گیرد، نگه می‌دارند و قوس کامل دندانی را بازسازی می‌کنند.

ایمپلنت فوری

دکتر محمد عاطفت  یکی از بهترین های متخصص ایمپلنت در اصفهان است که در زمینه انواع ایمپلنت از جمله ایمپلنت فوری ، ایمپلنت دیجیتال ، ایمپلنت کره ای ، ایمپلنت پانچ ، ایمپلنت زیرکونیا ، ایمپلنت لیزری تخصص و تجربه دارد .

  • محمد عاطفت